fbpx

ViestintäPalvelut

Viestintäkonsultointi

Yli 30-vuotisella viestinnän kokemuksella autan seuraavilla viestinnän osa-alueilla:

  • Viestinnän ja markkinoinnin johtamisen, toimintamallin ja organisaation kehittäminen ja uudistaminen
  • Muutosviestintä
  • Brändiuudistus ja brändinhallinta
  • Kriisiviestintä
  • Strateginen viestintä
  • Markkinointiviestintä
  • Viestintävalmennukset
  • Viestintään liittyvät selvitykset 

Teoria ja käytäntö eivät aina kohtaa arkisessa työelämässä. Viestintäkonsulttina haluan tuottaa ratkaisuja, jotka istuvat heti asiakkaan käytännön arkeen ja toimintaympäristöön. “Ei kiitos” pöytälaatikkoon pölyttyville todellisuudesta irralliselle tekemiselle.

Väliaikainen viestintäjohtaja eli interim-johtaja

Interim-viestintäjohtaja auttaa organisaatiota yli muutosvaiheen olitpa uudistamassa viestintätoimintoasi, hakemassa uutta pysyvää viestintäjohtajaa tai muuten siirtymävaiheessa, jossa ulkopuolinen henkilö vai auttaa arjen jatkumisessa tai toiminnon kehittämisessä.

Interim-johtaja keventää kuormaa lisäresurssina tai tuo lisää osaamista.

Väliaikaisen johtajan toimeksianto on määräaikainen ja sovitaan tarpeesi mukaan. Kestoltaan se voi olla muutamasta viikosta muutamiin kuukausiin ja on usein osa-aikainen.

15 viestintäjohtajavuoden kokemuksella ymmärrän viestintätoiminnon eri osa-alueet ja sen roolin osana organisaatiota. Pystyn tarttumaan tarvittaviin tehtäviin ripeästi.

“Päivi toimi puoli vuotta viestintäjohtajanamme viestintäfunktion murrosvaiheessa. Hän on toimeen tarttuva viestinnän ammattilainen, joka pystyy luomaan merkityksellisyyttä sekä selkeyttä epävarmoissa tilanteissa. Työskentelin Päivin kanssa koronakriisin ollessa pahimmillaan. Hänen ammattitaitoisen otteensa avulla pidimme viestinnän reaaliaikaisena sekä osallistavana. Onnistuimme yhdessä johdon ja koronaryhmän kanssa luomaan yhtiöön uudenlaista vuorovaikutteista kulttuuria. Päivi on energinen ja inspiroiva. En epäröisi hetkeäkään yhteydenottoa viestinnällisissä haasteissa”  Taru Salo, HR-johtaja, Destia Oy

Call Now Button